Jätä hakemuksesi tutkimusharjoittelijan tehtäviin tällä sivulla!

 

Pellervon taloustutkimus PTT ry tuottaa kansantalouteen, maa- ja elintarviketalouteen, metsä- ja ympäristötalouteen sekä toimiala- ja liiketalouteen liittyvää luotettavaa tutkimustietoa ja asiantuntijapalveluita. Pääteemojamme ovat globalisaatio, alueiden kehitys, asuminen, hyvinvointi, metsä ja ruoka.

Edistämme yhteiskuntaa, eri toimintasektoreita ja organisaatioita kehittävää päätöksentekoa ja keskustelua. Visionamme on uudistuva Suomi, jossa päätöksenteko perustuu luotettavalle tutkimustiedolle. Haluamme olla avainteemojemme vaikuttavin tutkimuslaitos ja alamme paras työnantaja. Olemme jatkuvasti kiinnostuneita sidosryhmien tiedontarpeista, tartumme ennakkoluulottomasti haastaviinkin ongelmiin ja puhallamme yhteen hiileen.

TUTKIMUSHARJOITTELIJOITA AVUSTAVIIN TUTKIMUSTEHTÄVIIN KESÄKSI 2020

Tarjoamme vuosittain tutkimusaiheistamme kiinnostuneille korkeakouluopiskelijoille mahdollisuuden kehittää osaamistaan ja kartuttaa arvokasta työkokemusta tutkimustyöstä. Tarjolla on monipuolisia ja mielenkiintoisia avustavia tutkimustehtäviä opintojen maisterivaiheessa oleville opiskelijoille (esim. VTK, KTK tai MMK). PTT on mitä parhain paikka tutustua tutkimuksen tekemiseen ja tutkimusorganisaation toimintaan käytännössä. Autamme myös mahdollisen opinnäytetyön aiheen löytämisessä.
Kesätyöntekijänä olet tärkeä osa työyhteisöämme ja tarjoamme sinulle vastuuta ja kehitysmahdollisuuksia omien kykyjesi ja toiveidesi mukaan. Henkilöstömme koostuu nuoremmista tutkijoista pitkän kokemuksen kärkiasiantuntijoihin, joista moni on aloittanut meillä tutkimusharjoittelijana. Odotamme sinulta positiivista ja uteliasta asennetta. Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme, joten toivomme myös, että tutkimusharjoittelijamme esittäisivät rohkeasti ideoitaan ja näkemyksiään työhön liittyen.
Kesäharjoittelun kesto on noin 3 kuukautta toukokuusta eteenpäin. Aloituksen ajankohta on sovittavissa tarkemmin. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään ystävällisesti toimittamaan viimeistään 4.3.2020. Täytä hakemuksesi alempana tällä sivulla olevalle lomakkeelle.
Palkka: 1600€/kk + lounasetu, tehtävään ei vaadita korkeakoulun harjoittelutukea.

Mikäli mielessäsi on kysymyksiä, voit lähettää ne osoitteeseen rekry@ptt.fi tai ottaa suoraan yhteyttä Sinulle mieluisan tutkimusryhmän tutkimusjohtajaan. Yhteystiedot löydät nettisivuiltamme www.ptt.fi/henkilosto. Voit myös tutustua meneillään olevaan tutkimustyöhömme kotisivuillamme www.ptt.fi, Twitterissä @PTTfi tai Instagramissa @PTT_ry

Tietosuojaseloste

 

Jos kohtaat teknisiä ongelmia hakemuslomakkeen kanssa, voit laittaa hakemuksen myös suoraan osoitteeseen: rekry@ptt.fi


Työnhakulomake

Nykyinen koulutus

Muu koulutus

Viimeisin työkokemus

Muu oleellinen työkokemus