PTT Työnantajana

Tarjoamme monipuolisia työuria

Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia uramahdollisuuksia talouden tutkijoille ja viestinnän, talouden sekä henkilöstöalan osaajille. Teemme tiivistä yhteistyötä läpi tutkimusryhmien sekä tutkijoiden ja hallinnon kesken. Jokaisella työyhteisön jäsenellä on tärkeä rooli rakentaa jatkuvasti uudistuvaa työpaikkaa. Työmme on merkityksellistä ja vaikuttavaa

Tarvitsemme joukkoomme eri alan tutkijoita ja ekonomisteja, jotka ovat työuran eri vaiheissa: Meillä työskentelee kansantalouteen, aluetalouteen, maa- ja elintarviketalouteen ja metsä- ja ympäristötalouteen erikoistuneita ekonomisteja ja tutkijoita. Arvostamme erityisesti halua kehittyä ammatillisesti ja kannustamme osaamisen kehittämiseen, kuten jatko-opintoihin.

Toimimme PTT:n arvojen mukaisesti: olemme rohkeita, uteliaita, luotettavia ja yhteisöllisiä. Työyhteisön toimivuus ja hyvinvointi ovat toimintamme menestyksen perusta.

Avoimet työpaikat

Vuoden 2024 harjoittelijahaku on päättynyt. Seuraa silti vapaita paikkoja tai laita meille avoin hakemus.

Kesätöihin tai harjoitteluun meille

PTT rekrytoi vuosittain korkeakouluharjoittelijoita avustaviin tutkimustehtäviin. Kesätyöhaku käynnistyy alkuvuodesta. Harjoittelijat sijaistavat tarvittaessa vakituista henkilökuntaa kesälomien aikana. Pääset tasavertaisena työyhteisön jäsenenä osallistumaan työyhteisön kehittämiseen ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omiin työtehtäviisi kiinnostuksesi ja osaamisesi pohjalta.

Perehdytämme jokaisen kesäharjoittelijan työyhteisön toimintatapoihin ja omiin työtehtäviin. Kesätyöjakso on perinteisesti ollut kestoltaan kolme kuukautta, ja se sijoittuu kesäkuukausille. Moni harjoittelija on hyödyntänyt korkeakoulujen myöntämää harjoittelutukea PTT:n harjoittelujaksoon.

Kesätyö PTT:llä tarjoaa hienon mahdollisuuden kerryttää osaamista ja työkokemusta. PTT-läiset ovat perinteisesti menestyneet työelämässä myöhemminkin, ja alumneja työskentelee yhteiskunnallisesti merkittävissä tehtävissä.

Panostamme tulevaisuuden osaajiin, joten teemme tiivistä oppilaitosyhteistyötä. Opiskelijaryhmät ovat tervetulleita PTT:lle tutustumaan tutkimusyhteisön toimintaan. Mikäli kiinnostuit työskentelystä meillä, oppilaitosyhteistyöstä tai haluat lisätietoja, voit ottaa yhteyttä henkilöstösivulta löytyviin asiantuntijoihimme. Avoimet hakemukset voi toimittaa osoitteeseen rekry@ptt.fi

Työyhteisön toimivuus ja hyvinvointi ovat toimintamme menestyksen perusta.

Kiinnostuitko työskentelystä meillä?

Rekrytoinnin tietosuojaseloste

Lue seloste (pdf)