Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua www.ptt.fi ja on päivitetty 15.2.2023. Sivusto pyrkii täyttämään verkkosisällön saavutettavuusohjeiden WCAG 2.1 tason A vaatimukset osittain.

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain.

Ei-saavutettava sisältö

1. Ei kuulu lainsäädännön piiriin

toimisto-ohjelmien tiedostoja (esim. doc, pdf), jotka on julkaistu ennen 23.9.2018

verkkosisältö, joka on arkistoitu ennen 23.9.2019

2. Kohtuuton rasite

Verkkosivusto sisältää tutkimuslaitoksen vuodesta 1979 tuottamaa tutkimussisältöä, kuten raportteja, julkaisuja ym., jonka muuntaminen täydelleen saavutettavuusvaatimusten mukaiseksi ei ole mahdollista käytettävissä olevilla resursseilla. Tammikuun 2023 jälkeen verkkosivustolla julkaistava sisältö pyrkii täyttämään WCAG 2.1 tason A vaatimukset osittain.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

Sähköpostilla

ptt@ptt.fi

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto

Saavutettavuuden valvonnan yksikkö

www.saavutettavuusvaatimukset.fi

saavutettavuus(at)avi.fi

puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi

Pellervon taloustutkimus PTT ry ei ole saavutettavuusvaatimusten piiriin kuuluva organisaatio, mutta laadimme runsaasti tutkimussisältöä sellaisten julkisten toimijoiden käyttöön, jotka ovat. Kaikki tällainen sivustolla julkaistava sisältö tuotetaan saavutettavuusvaatimusten mukaisesti. Myös muu verkkosivusto on tammikuussa 2023 toteutetussa uudistuksessa muutettu käytettävyydeltään ja ominaisuuksiltaan WCAG 2.1 tason A vaatimuksia vastaavaksi. Olemme sitoutuneet digipalveluiden saavutettavuuden parantamiseen.

Tämä verkkosivusto on julkaistu

15.2.2023