Esittely
Tutkimusjohtaja Sari Forsman-Huggin tutkimusteemoja ovat elintarvikealan pk-yritysten ja maatilayritysten strategiat ja menestyminen, elintarvikealan vastuullisuus ja lisäarvotekijät sekä elintarvikemarkkinoiden toimivuuteen ja toimijoiden vuorovaikutukseen liittyvät kysymykset. Hänellä on kokemusta monitieteisistä tutkimus- ja kehittämishankkeista sekä laaja-alaisesta yhteistyöstä alan toimijoiden ja verkostojen kanssa.
Tutkimustyönsä ohella Forsman-Huggilla on pitkäaikainen kokemus johtotehtävistä luonnonvara-alan tutkimusorganisaatioissa, minkä lisäksi hän on ollut jäsenenä erilaisissa alan työryhmissä ja neuvottelukunnissa.
Viimeisimmät julkaisut
- Ilmasto
- Metsäala
- Ruokamarkkinat
- PTT Raportteja
Vapaaehtoiset hiilimarkkinat maankäyttösektorilla – kehitys, kysyntä ja toimenpiteet Suomessa
- Ilmasto
- Metsäala
- Policy brief
Policy brief 2/2023: Hiilestä kiinni -kehittämishankkeet edistävät ilmastotoimia – painotusta jalkautukseen tarvitaan
- Ruokamarkkinat
- PTT Raportteja
Nuorten käsityksiä maaseudusta yrittäjyysympäristönä
- Ruokamarkkinat
- PTT Raportteja
Keskisuurten elintarvikeyritysten kasvu ja kansainvälistyminen viennin näkökulmasta
Viimeisimmät artikkelit
- Blogit
- Ilmasto
- Ruoka
PTT Politiikkasuositus maataloudesta: Nuorille luotava luottamus ruuantuotannon tulevaisuuteen
- Tiedotteet
- Ruoka
PTT-lausunto maatalouden kustannustuista: Tuet perusteltuja, mutta kannattavuusongelmat tulisi ensisijaisesti ratkaista toimivien markkinoiden avulla
- Blogit
- Kansantalous
- Ruoka
Talousennuste on kiikari lähitulevaan – mutta sitä on osattava käyttää
- Blogit
- Ruoka