Haussa maatalousekonomisti!

 

 

Pellervon taloustutkimus PTT ry tuottaa kansantalouteen, maa- ja elintarviketalouteen, metsä- ja ympäristötalouteen sekä toimiala- ja liiketalouteen liittyvää luotettavaa tutkimustietoa ja asiantuntijapalveluita. Pääteemojamme ovat globalisaatio, alueiden kehitys, asuminen, hyvinvointi, metsä ja ruoka.

Edistämme yhteiskuntaa, eri toimintasektoreita ja organisaatioita kehittävää päätöksentekoa ja keskustelua. Visionamme on uudistuva Suomi, jossa päätöksenteko perustuu luotettavalle tutkimustiedolle. Haluamme olla avainteemojemme vaikuttavin tutkimuslaitos ja alamme paras työnantaja. Olemme jatkuvasti kiinnostuneita sidosryhmien tiedontarpeista, tartumme ennakkoluulottomasti haastaviinkin ongelmiin, ja puhallamme yhteen hiileen.

Haemme noin 25 henkilön työyhteisöömme hyvien liikenneyhteyksien päähän, uusittuihin tiloihimme Helsingin keskustaan

 

MAATALOUSEKONOMISTIA (perhevapaan sijaisuus 8.11.2018–20.9.2019).

Maatalousekonomistina pääset taloustutkimuksen näköalapaikalle. Olet osa innostavaa, avointa ja kansainvälistyvää työyhteisöä, jossa teet monialaista tutkimusta.

Työn pääsisältö on ruokamarkkinoiden toimintaan ja maatalouspolitiikkaan liittyvien tutkimusprojektien tekeminen ja tutkimuksesta viestiminen yksin ja yhdessä työyhteisön muiden jäsenten kanssa. Lisäksi osallistut maa- ja elintarviketalouden suhdanne-ennusteiden tekemiseen.

Tehtävät edellyttävät soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä kiinnostusta soveltavien taloustieteellisten tutkimusmenetelmien hyödyntämiseen. Ymmärrys ja kiinnostus maa- ja elintarviketalouden kysymyksistä on hyödyksi. Hyvä kirjallinen ja suullinen esiintymistaito, kyky itsenäiseen työskentelyyn ja hyvät yhteistyötaidot ovat vahva etu. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan lisäksi kattavat henkilöstöedut kasvavassa työyhteisössämme.

Tehtävä täytetään mahdollisimman pian. Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydetään ystävällisesti toimittamaan 19.11.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry@ptt.fi (viestin aiheeksi ”Maatalousekonomisti”).

Lisätietoja tehtävästä antaa tutkimusjohtaja Kyösti Arovuori p. 040 164 8191 tai kyosti.arovuori@ptt.fi.

Linkki rekrytoinnin tietosuojaselosteeseen.

 

Maa- ja elintarviketalouden tutkimusryhmään pääset tutustumaan tästä