Luonnon monimuotoisuuden huomioiminen elintarvikehankinnoissa

Tavoitteet

Työssä tarkastellaan merkittävimpiä Suomessa kulutettavia elintarvikkeita ja selvitetään olemassa olevaa tietopohjaa Suomessa ja kansainvälisesti sekä kansainvälisiä hankintaesimerkkejä. Lisäksi työssä arvioidaan luonnon monimuotoisuutta edistävien toimenpiteiden taloudellisia vaikutuksia ja yhteensopivuutta ilmastopolitiikan kanssa. Lopputuloksena työ tuottaa ehdotuksen mahdollisista sovellettavista luonnon monimuotoisuutta edistävistä periaatteista ja kriteereistä ruokahankintoihin.

Lisätietoja

Sari Forsman-Hugg, 0400 639 450, sari.forsman-hugg@ptt.fi

Yleiskatsaus

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta voisimme tarjota kävijöille mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Verkkoselaimeen tallentuvat evästeet tunnistavat palaavat kävijät ja heidän kielensä. Lisäksi evästeet antavat meille tärkeää tietoa mm. siitä, mitkä sivut kiinnostavat kävijöitä.

Välttämättömät evästeet

Välttämättömien evästeiden tulisi aina olla käytössä, jotta voimme tallentaa toiveesi kielestä ja evästeiden asetuksista.

Kolmansien osapuolien evästeet

Tämä sivusto käyttää Google Analyticsia kerätäkseen tietoa sivuston käytöstä, kuten kävijöiden määrästä ja suosituimmista sivuista. Pitämällä tämän evästeen käytössä autat meitä parantamaan sivustoa.