Hae meille tutkimusharjoittelijaksi!

Haluatko olla mukana tekemässä yhteiskunnallisesti merkittävää työtä? Oletko kiinnostunut kansantalouden, metsä- ja ympäristöasioiden, maatalouden tai elintarvikemarkkinoiden kysymyksistä? Hae meille kesäharjoittelijaksi tutkimustehtäviin kesäksi 2021.

Kesäharjoittelijahaku avoinna 14.1.-4.2.2021.

Lähetä hakemus täällä

Haluatko olla mukana tekemässä yhteiskunnallisesti merkittävää työtä? Oletko kiinnostunut kansantalouden, metsä- ja ympäristöasioiden, maatalouden tai elintarvikemarkkinoiden kysymyksistä? Hae meille kesäharjoittelijaksi tutkimustehtäviin kesäksi 2021.

Tarjoamme korkeakouluopiskelijoille vuosittain mahdollisuuden kehittää osaamistaan ja kartuttaa arvokasta työkokemusta tutkimustyöstä alan huippuosaajien parissa ja ohjauksessa. Meillä on tarjolla monipuolisia ja mielenkiintoisia tutkimustehtäviä opintojen eri vaiheessa oleville opiskelijoille. Autamme myös mahdollisen opinnäytetyön aiheen löytämisessä.

PTT on mitä parhain paikka tutustua tutkimuksen tekemiseen ja tutkimusorganisaation toimintaan käytännössä. Tänäkin kesänä olemme mukana Vastuullinen kesäduuni kampanjassa.

Kesätyöntekijänä olet tärkeä osa työyhteisöämme ja tarjoamme sinulle vastuuta ja kehitysmahdollisuuksia omien kykyjesi ja toiveidesi mukaan. Aikaisemmat kokemuksemme tutkimusharjoittelijoiden kanssa ovat olleet erittäin positiivisia.

Moni vakituisista tutkijoistamme on aloittanut meillä kesäharjoittelijana

Henkilöstössämme on niin vastavalmistuneita tutkijoita kuin pitkän kokemuksen kärkiasiantuntijoita, joista moni on aloittanut meillä tutkimusharjoittelijana. Tutkimusharjoittelijana sinulla on mahdollisuus olla mukana kehittämässä toimintaamme ja toivomme, että esität rohkeasti uusia ideoita. Suhtaudut positiivisesti uusiin asioihin ja sinulla on utelias asenne. Arvostamme myös hyviä viestintävalmiuksia.

Kesäharjoittelun kesto on noin 3 kuukautta touko-kesäkuusta eteenpäin. Aloituksen ajankohta on sovittavissa tarkemmin. Hae tehtävää www.ptt.fi/rekry viimeistään 4.2.2021. Palkan lisäksi maksetaan lounasetu (yhteensä n. 1800 euroa).

Mikäli mielessäsi on kysymyksiä hakemuksen täyttämiseen liittyen, voit olla yhteydessä rekry@ptt.fi. Järjestämme hakijoille yhteisen kesäharjoittelutilaisuuden etänä, jossa tutkijamme esittäytyvät ja vastaavat kysymyksiin tutkijan työstä ja tutkimushankkeista (to 28.1.2021 klo 9-10, ilmoittaudu mukaan rekry@ptt.fi). Parhaiten voit tutustua toimintaamme ja tutkimuksiimme kotisivuillamme www.ptt.fi tai Twitterissä @PTTfi.  

Täytä hakemus osoitteessa www.ptt.fi/rekry

 

Pellervon taloustutkimus PTT ry tuottaa kansantalouteen, maa- ja elintarviketalouteen, metsä- ja ympäristötalouteen sekä toimiala- ja liiketalouteen liittyvää luotettavaa tutkimustietoa ja asiantuntijapalveluita. Pääteemojamme ovat globalisaatio, alueiden kehitys, asuminen, hyvinvointi, metsä ja ruoka.

Edistämme yhteiskuntaa, eri toimintasektoreita ja organisaatioita kehittävää päätöksentekoa ja keskustelua. Visionamme on uudistuva Suomi, jossa päätöksenteko perustuu luotettavalle tutkimustiedolle. Haluamme olla avainteemojemme vaikuttavin tutkimuslaitos ja alamme paras työnantaja. Olemme ennakkoluulottomasti mukana ratkaisemassa yhteiskunnallisia haasteita.