Uudistimme julkaisujemme ulkoasun! – Eri sarjat erotat jatkossa jo kannen väristä

Graafisen studion Kildan suunnittelemissa kansissa toistuvat PTT:n tunnusvärit. Perinteinen vihreä on varattu tutkimusraporteille.

Uudistimme Pellervon taloustutkimus PTT:n julkaisusarjojen kannet! Jatkossa jokaisella sarjalla on oma tunnusvärinsä: työpapereilla sinisävyinen, tutkimusraporteilla tuttu vihreä ja julkaisut-sarjalla oranssi. Raikkaan ilmeen toteutti helsinkiläinen graafinen suunnittelutoimisto Kilda.

"Tutkimusten julkaisu on siirtynyt yhä enemmän vain verkkoon, joten halusimme tutkimuksillemme toimivan ulkoasun myös sinne. Lisäksi tavoitteemme oli tätäkin kautta valmistautua PTT:n tulevaan juhlavuoteen", kertoo viestintäpäällikkö Kimmo Mäkilä.

PTT perustettiin vuonna 1979, joten pian on 40-vuotisjuhlan aika.

Pellervon taloustutkimus julkaisee omissa sarjoissaan vuosittain toistakymmentä erilaista tutkimusta. Kolmen pääsarjan lisäksi viime vuonna lanseerattiin oma policy brief -sarja, jossa on toistaiseksi ilmestynyt kaksi julkaisua. PTT julkaisee runsaasti tutkimuksia myös muiden tahojen sarjoissa, kuten Valtioneuvoston selvitys- ja tutkimustoiminnan VNTEAS-sarjassa.

Tutustu PTT:n tutkimuksiin täällä!

 

Lisätietoja: viestintäpäällikkö Kimmo Mäkilä, p 040 358 0222