Tule meille tutkimusjohtajaksi! – haku 4.3. mennessä

Haemme noin 20 tutkijan yhteisöömme Helsingin keskustaan tutkimusjohtajaa toimiala- ja liiketalouden tutkimusryhmään. Tehtävä on vakituinen. Tule mukaan joukkoomme!

PTT etsii tutkimusjohtajaa

Pellervon taloustutkimus PTT tekee kansantalouteen, maa- ja elintarviketalouteen, metsä- ja ympäristötalouteen sekä liiketalouteen liittyvää soveltavaa tutkimusta ja laatii talousennusteita.

Haemme noin 20 tutkijan yhteisöömme hyvien liikenneyhteyksien päähän, juuri remontoituihin tiloihimme Helsingin keskustaan

TUTKIMUSJOHTAJAA TOIMIALA- JA LIIKETALOUDEN TUTKIMUSRYHMÄÄN.

Tutkimusjohtajana pääset taloustutkimuksen näköalapaikalle, jossa Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa yhteiskunnan ja talouden kehittymiseen. Olet osa kasvavaa työyhteisöä, jossa teet tiivistä yhteistyötä toimitusjohtajan, muiden tutkimusjohtajien sekä viestinnän ja hallinnon asiantuntijoiden kanssa.

Tutkimusryhmän vetäjänä ylläpidät hyvää ryhmähenkeä ja johdat oman ryhmäsi tutkimustyötä. Tutkimusryhmäsi hyödyntää tutkimus- ja asiantuntijatyössään toimialan taloustieteen ja liiketaloustieteen teorioita ja menetelmiä. Olet mukana luomassa uusia tutkimusideoita ja hankkimassa tutkimusrahoitusta. Johtoryhmän jäsenenä pääset osallistumaan laaja-alaisesti tutkimuslaitoksen toiminnan kehittämiseen. Toimit aktiivisena yhteiskunnallisena keskustelijana ja sparraajana. Erityisenä etuna pidämme mediaesiintymistaitoa ja -kokemusta.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa tohtorintutkintoa ja tutkimusryhmän profiiliin sopivaa tutkimusosaamista, kykyä verkostoitua niin tiedeyhteisöjen kuin julkisorganisaatioiden, järjestöjen ja yritysten kanssa, näyttöä tutkimusrahoituksen hankinnasta, johtamis- ja yhteistyötaitoja monialaisessa työyhteisössä sekä hyvää suullista ja kirjallista esiintymistaitoa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan lisäksi mm. kattavat työterveyspalvelut, lounas- ja liikunta-/kulttuurisetelit.

Tehtävä on vakituinen ja se täytetään 1.4. alkaen tai sopimuksen mukaan. Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydetään ystävällisesti toimittamaan 4.3.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry@ptt.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Iiro Jussila, p. 050 465 9899

Rekrytoinnin tietosuojaseloste täällä.

________________________

Pellervon taloustutkimus PTT on vuonna 1979 perustettu rekisteröity yhdistys. PTT:llä tutkimusryhmiä on neljä: kansantalouden tutkimusryhmä, toimiala- ja liiketalouden tutkimusryhmä, maa- ja elintarviketalouden tutkimusryhmä sekä metsä- ja ympäristötalouden tutkimusryhmä. Tutkimus- ja asiantuntijateemojamme ovat globalisaatio ja alueiden kehitys, hyvinvointi, asuminen, metsä ja ruoka. Sillanrakentajana PTT julkaisee myös tieteellisissä aikakauskirjoissa ja tarjoaa tietoa jalkauttavia palveluita.