Töitä tarjolla! PTT hakee metsäekonomistia

Edistämme yhteiskunnallista keskustelua ja tuemme niin julkista kuin yksityistä päätöksentekoa soveltavan taloustutkimuksen keinoin. Koko talouden laajuisten ilmiöiden tutkimuksessa olemme kiinnostuneita sekä globalisaatiosta että alueiden kehityksestä. Markkinoiden, toimialojen ja talousyksiköiden toiminnan tutkimuksessa pääteemojamme ovat asuminen, hyvinvointi, metsä ja ruoka.

Tällä ilmoituksella haemme toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen noin 20 tutkijan yhteisöömme Helsingin keskustaan

METSÄEKONOMISTIA

Työn pääsisältö on soveltavien tutkimusprojektien tekeminen sekä osallistuminen kaksi kertaa vuodessa talousennusteiden laatimiseen. Lisäksi tehtäviin kuuluvat projektihankinta, markkinoiden ja metsäpolitiikan kehityksen seuranta ja analysointi sekä alan asiantuntijatehtävät. Tarjoamme miellyttävän työympäristön, hyvät mahdollisuudet itsensä kehittämiseen monipuolisissa työtehtävissä ja mahdollisuuden seurata näköalapaikalta kotimaan talouden ja metsäsektorin kehitystä.

Tehtävät edellyttävät soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, kiinnostusta empiiriseen työhön, ekonometrian ja tutkimusmenetelmien hallintaa, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, yhteistyötaitoja monialaisessa työyhteisössä sekä hyvää suullista ja kirjallista esiintymistaitoa. Erityisenä etuna pidämme metsäteollisuuden markkinoiden, metsäteollisuuden uusien tuotteiden tai metsätalouden liiketalouden tuntemusta.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen pyydetään toimittamaan 21.5.2017 mennessä sähköpostitse rekry@ptt.fi ja paula.horne@ptt.fi tai postitse Pellervon taloustutkimus PTT ry, metsäekonomisti, Eerikinkatu 28, 00180 Helsinki. Lisätietoja tehtävästä antaa tutkimusjohtaja Paula Horne p. 040 592 6820.