Rekry: maatalousekonomisti

 

Pellervon taloustutkimus PTT ry tuottaa kansantalouteen, maa- ja elintarviketalouteen ja metsä- ja ympäristötalouteen liittyvää luotettavaa tutkimustietoa ja asiantuntijapalveluita. Pääteemojamme ovat globalisaatio, alueiden kehitys, asuminen, osuustoiminta, metsä, maatalous ja ruoka.

Edistämme yhteiskuntaa, eri toimintasektoreita ja organisaatioita kehittävää päätöksentekoa ja keskustelua. Visionamme on uudistuva Suomi, jossa päätöksenteko perustuu luotettavalle tutkimustiedolle. Haluamme olla avainteemojemme vaikuttavin tutkimuslaitos ja alamme paras työnantaja. Olemme ennakkoluulottomasti mukana ratkaisemassa yhteiskunnallisia haasteita.

 

Haluatko olla mukana tekemässä yhteiskunnallisesti merkittävää tutkimusta? Oletko kiinnostunut maatalouden tai elintarvikemarkkinoiden kysymyksistä?

Haemme noin 25 henkilön tutkimusyhteisöömme maatalousekonomistia vakituiseen työsuhteeseen. Uudistetut toimitilamme sijaitsevat Helsingin Kampissa, mutta etätyö on mahdollistanut työskentelyn myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelta.

Maatalousekonomistina pääset taloustutkimuksen näköalapaikalle, jossa pääset vaikuttamaan koko yhteiskunnan talouden kehittymiseen. Olet osa innostavaa, avointa työyhteisöä, jossa teet monialaista tutkimusta.

Työn pääsisältö on ruokamarkkinoiden toimintaan ja maatalouspolitiikkaan liittyvien tutkimusprojektien tekeminen ja tutkimuksesta viestiminen yksin ja yhdessä työyhteisön muiden jäsenten kanssa. Lisäksi osallistut maa- ja elintarviketalouden suhdanne-ennusteiden tekemiseen. Tehtäviisi kuuluvat myös tutkimushankkeiden suunnittelu ja rahoituksen hakeminen, markkinoiden ja talouden kehityksen seurantaa ja analysointia sekä muita alan asiantuntijatehtäviä, kuten media- ja sidosryhmäyhteistyö, valiokuntakuulemiset.

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto sekä kiinnostusta soveltavien taloustieteellisten tutkimusmenetelmien hyödyntämiseen. Ymmärrys ja kiinnostus maa- ja elintarviketalouden kysymyksistä on hyödyksi. Sujuva kirjallinen ja suullinen suomen ja englannin kielen taito, kyky itsenäiseen työskentelyyn ja hyvät yhteistyötaidot ovat vahva etu. Erityisenä etuna pidämme ekonometrian hallintaa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan lisäksi kattavat henkilöstöedut (mm. lounas-, kulttuuri- ja liikuntaetu).  

Tehtävä täytetään mahdollisimman pian. Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydetään ystävällisesti toimittamaan 6.4.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry@ptt.fi (viestin aiheeksi ”Maatalousekonomisti”).

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Markus Lahtinen p. 050 491 3842 tai markus.lahtinen@ptt.fi.

Linkki rekrytoinnin tietosuojaselosteeseen.

 

Pellervon taloustutkimus PTT, Eerikinkatu 28 A, 00180 Helsinki, Finland
+358 9 3488 844, 7+358 9 3488 8500,  ptt@ptt.fi, Business ID 0298708-0

Pellervo Economic Research PTT    Pellervo ekonomisk forskning PTT