PTT hakee määräaikaista hallintopäällikköä

Pellervon taloustutkimus PTT on Helsingin keskustassa sijaitseva noin 20 hengen tutkimuslaitos. Teemme tutkimusta kansantaloudesta, maa- ja elintarviketaloudesta sekä metsäalasta.

Etsimme hallintopäällikköä opintovapaan sijaiseksi. Hallintopäällikkö toimii osana johtoryhmää ja hallituksen sihteerinä. Toimit esimiehenä osa-aikaiselle järjestelmäasiantuntijalle ja johdon assistenttiharjoittelijalle, joka on hallintopäällikön apuna sijaisuuden ajan.

Toimiston hoidon ja yleishallinnon lisäksi hallintopäällikkö vastaa myös projektihallinnosta, ICT-asioista ja henkilöstöhallinnosta ja näiden kehittämisestä. Työtehtäviin kuuluu mm. toimitusjohtajan, tutkimusjohtajien ja tutkijoiden avustaminen tarvittaessa (kokous- ja matkajärjestelyt, aikataulujen hallinta, asiakirjojen laadinta ja kirjeenvaihto), taloushallinto laskutuksesta talousraportointiin sekä yhteydet kirjanpitäjään ja tilintarkastajiin.

Tehtävän hoito edellyttää useamman vuoden työkokemusta yleishallinnon tehtävistä sekä soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esimerkiksi Tradenomi HSO). Sosiaalisena ihmisenä sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Hyvä ruotsin ja englannin kielen taito katsotaan eduksi. Tehtävässä tarvitaan myös huolellisuutta, paineensietokykyä ja kykyä hoitaa suuria asiakokonaisuuksia itsenäisesti.

Määräaikainen työsuhde alkaa 1.5.2016 ja päättyy 31.1.2017. Lähetä kirjallinen, vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen hallintopäällikkö Annika Hemmilälle annika.hemmila@ptt.fi. Hakuaika päättyy su 10.4.2016. Lisätiedot Annika Hemmilä 040 164 7999 tai toimitusjohtaja Iiro Jussila 050 465 9899.