77. Lihan ja rehuviljan tuotannon ja viennin keskinäisestä edullisuudesta ja työllisyysvaikutuksista

Seppo Aaltonen. 1988. LIHAN JA REHUVILJAN TUOTANNON JA VIENNIN KESKINÄISESTÄ EDULLISUUDESTA JA TYÖLLISYYSVAIKUTUKSISTA. Raportteja ja artikkeleita 77. ISBN 951-9083-85-5, ISSN 0357-7384. Maatalous 2000 -komitea on esittänyt kokonaisvaltaista maataloustuotannon sopetuttamista kotimaisen kulutuksen tasolle. Jos kuitenkin otetaan huomioon maataloustuotannon kausi- ja satunnaisvaihtelut, on tuotanto mitoitettava jonkin verran kotimaista kulutusta suuremmaksi. Tämä merkitsee siten jonkin asteista maataloustuotevientiä myös tulevaisuudessa. Tässä yhteydessä varsin usein esitettyyn kysymykseen, millaisina tuotteina maataloustuotannon ylijäämät olisi syytä purkaa, on yksiselitteisesti vaikea vastata. Tässä selvityksessä vientiin liittyviä keskeisiä tekijöitä pyritään käymään läpi nimenomaan sianlihan ja naudanlihan sekä rehuviljan osalta laajentamatta kuitenkaan näkökulmaa kaikkia vientiin meneviä maataloustuotteitamme koskevaksi.

Yleiskatsaus

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta voisimme tarjota kävijöille mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Verkkoselaimeen tallentuvat evästeet tunnistavat palaavat kävijät ja heidän kielensä. Lisäksi evästeet antavat meille tärkeää tietoa mm. siitä, mitkä sivut kiinnostavat kävijöitä.

Välttämättömät evästeet

Välttämättömien evästeiden tulisi aina olla käytössä, jotta voimme tallentaa toiveesi kielestä ja evästeiden asetuksista.

Kolmansien osapuolien evästeet

Tämä sivusto käyttää Google Analyticsia kerätäkseen tietoa sivuston käytöstä, kuten kävijöiden määrästä ja suosituimmista sivuista. Pitämällä tämän evästeen käytössä autat meitä parantamaan sivustoa.