Haemme HALLINTOPÄÄLLIKKÖÄ (perhevapaan sijaisuus 10.12.2018–31.12.2019).

haku avoinna 4.11.2018

 

Pellervon taloustutkimus PTT ry tuottaa kansantalouteen, maa- ja elintarviketalouteen, metsä- ja ympäristötalouteen sekä toimiala- ja liiketalouteen liittyvää luotettavaa tutkimustietoa ja asiantuntijapalveluita. Pääteemojamme ovat globalisaatio, alueiden kehitys, asuminen, hyvinvointi, metsä ja ruoka.

Edistämme yhteiskuntaa, eri toimintasektoreita ja organisaatioita kehittävää päätöksentekoa ja keskustelua. Visionamme on uudistuva Suomi, jossa päätöksenteko perustuu luotettavalle tutkimustiedolle. Haluamme olla avainteemojemme vaikuttavin tutkimuslaitos ja alamme paras työnantaja. Olemme jatkuvasti kiinnostuneita sidosryhmien tiedontarpeista, tartumme ennakkoluulottomasti haastaviinkin ongelmiin, ja puhallamme yhteen hiileen.

Haemme noin 25 henkilön työyhteisöömme hyvien liikenneyhteyksien päähän, uusittuihin tiloihimme Helsingin keskustaan

HALLINTOPÄÄLLIKKÖÄ (perhevapaan sijaisuus 10.12.2018–31.12.2019).

Hallintopäällikkönä vastaat talous- ja HR-asioista ja niiden kehittämisestä. Olet luomassa työympäristöä, jossa innostutaan, kehitytään ja onnistutaan yhdessä. Teet tiivistä yhteistyötä henkilöstön ja esimiesten kanssa. Raportoit toimitusjohtajalle ja toimit talous- ja HR-koordinaattorin esihenkilönä. Kanssamme pääset vaikuttamaan koko yhteiskunnan ja talouden kehittymiseen osana kansainvälistyvää ja avointa työyhteisöä.

Osallistut laaja-alaisesti työyhteisön kehittämiseen ja toimit kehittämishankkeiden vastuuhenkilönä. Toimit työsuojelupäällikkönä ja teet tiivistä yhteistyötä työsuojeluorganisaation kanssa. Vastaat sisäisestä laskennasta (ml. palkanlaskenta), joka sisältää mm. raportointia, budjetointia ja taloushallinnon kehittämistä. Sinulla on hyvää ymmärrystä myös ulkoisesta laskennasta, sillä vastaat yhteydenpidosta tilitoimistoon ja tilintarkastajaan. Johtoryhmän jäsenenä ja hallituksen sihteerinä toimiminen sekä yhdistyksen hallinnon kehittäminen kuuluvat myös toimenkuvaasi.

Tehtävät edellyttävät soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Olet tulevaisuusorientoitunut, innokas kehittämään uusia toimintatapoja ja sinulla on erityisen vahvat vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Edellytämme laajaa ohjelmisto-osaamista (erityisesti Excel), projektijohtamistaitoja sekä erinomaista suomen ja englanninkielen taitoa. Toivomme, että sinulla on usean vuoden kokemus vastaavanlaisista tehtävistä. Tehtävä edellyttää esimieskokemusta. Tarjoamme hyvät henkilöstöedut ja mahdollisuuden vaikuttaa tutkimusyhteisön toiminnan kehittämiseen.

Tehtävä on määräaikainen perhevapaansijaisuus. Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydetään ystävällisesti toimittamaan 4.11.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry@ptt.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallintopäällikkö Annika Hemmilä p. 040 164 7999, annika.hemmila@ptt.fi tai toimitusjohtaja Iiro Jussila p. 050 465 9899, iiro.jussila@ptt.fi.

Linkki rekrytoinnin tietosuojaselosteeseen.