Haemme asumiseen erikoistunutta ekonomistia (määräaikaisuus 31.8.2019 saakka)

Pellervon taloustutkimus PTT ry tuottaa kansantalouteen, maa- ja elintarviketalouteen, metsä- ja ympäristötalouteen sekä toimiala- ja liiketalouteen liittyvää luotettavaa tutkimustietoa ja asiantuntijapalveluita. Pääteemojamme ovat globalisaatio, alueiden kehitys, asuminen, hyvinvointi, metsä ja ruoka.

Edistämme yhteiskuntaa, eri toimintasektoreita ja organisaatioita kehittävää päätöksentekoa ja keskustelua. Visionamme on uudistuva Suomi, jossa päätöksenteko perustuu luotettavalle tutkimustiedolle. Haluamme olla avainteemojemme vaikuttavin tutkimuslaitos ja alamme paras työnantaja. Olemme jatkuvasti kiinnostuneita sidosryhmien tiedontarpeista, tartumme ennakkoluulottomasti haastaviinkin ongelmiin, ja puhallamme yhteen hiileen.

Haemme noin 25 henkilön työyhteisöömme hyvien liikenneyhteyksien päähän, uusittuihin tiloihimme Helsingin keskustaan

 

ASUMISEEN ERIKOISTUNUTTA EKONOMISTIA (määräaikaisuus 31.8.2019 saakka).

Ekonomistina pääset taloustutkimuksen näköalapaikalle, jossa Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa koko yhteiskunnan ja talouden kehittymiseen. Olet osa innostavaa, avointa ja kansainvälistyvää työyhteisöä, jossa teet monialaista tutkimusta.

Työn pääsisältö on soveltavien tutkimusprojektien tekeminen ja niistä viestiminen. Osallistut myös talousennusteiden laatimiseen. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat tutkimushankkeiden suunnittelu ja rahoituksen hakeminen, markkinoiden ja talouden kehityksen seuranta ja analysointi, sekä alan asiantuntijatehtävät, esim. media- ja sidosryhmäyhteistyö ja valiokuntakuulemiset.

Tehtävät edellyttävät soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, osaamista aineistopohjaisesta tutkimuksesta, ekonometrian ja tutkimusmenetelmien hallintaa, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, yhteistyötaitoja monialaisessa työyhteisössä sekä hyvää suullista ja kirjallista esiintymistaitoa. Erityisenä etuna pidämme asuntomarkkinoiden tuntemusta. Arvostamme osaamisen kehittämistä ja tarjoamme mahdollisuuden myös tieteelliseen pätevöitymiseen. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan lisäksi kattavat henkilöstöedut kasvavassa työyhteisössämme.

Tehtävä on 31.8.2019 saakka ja se täytetään mahdollisimman pian. Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydetään ystävällisesti toimittamaan 28.10.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry@ptt.fi (viestin aiheeksi ”Asumisen ekonomisti”).

Lisätietoja tehtävästä antaa tutkimusjohtaja Olli-Pekka Ruuskanen p. 040 641 5732 tai olli-pekka.ruuskanen@ptt.fi.

Linkki rekrytoinnin tietosuojaselosteeseen.