Webinaari Suomalaisen ruoan päivänä 4.9.: Muuttuva ruoka, muuttuva maailma – mikä on suomalaisen ruoan rooli?

Pellervon taloustutkimus PTT ja Ruokatieto Yhdistys ry järjestävät 4.9. Suomalaisen ruoan päivänä webinaarin, jossa pohditaan kotimaisen ruoan roolia muuttuvassa maailmassa. Miten ruoan kulutus kehittyy globaalisti, EU:ssa ja Suomessa – ja mitä se tarkoittaa suomalaisen ruoan näkökulmasta? Millaiset ovat kotimaisten toimijoiden mahdollisuudet sekä ruokaviennin näkymät?

Aika: to 4.9. klo 09.30 – 11.00
Paikka: webinaari Teams-alustalla (lähetämme sinulle linkin lähempänä tilaisuutta)

Ilmoittaudu tästä: https://link.webropol.com/ep/muuttuvaruoka25

Tilaisuuden ohjelma

  • Tilaisuuden avaus: kehityspäällikkö Minna Asunmaa, Ruokatieto
  • Ruoan kulutusnäkymät muuttuvassa maailmassa: tutkimusjohtaja Sari Forsman-Hugg, PTT
  • Suomalaisen ruoantuotannon tulevaisuus – vientivetoista kasvua ja kotimarkkinoiden tukemaa menestystä: maatalousekonomisti Mauri Yli-Liipola, PTT
  • Kansallinen ruokastrategia 2040 muuttuvaan maailmaan: erityisasiantuntija Elina Ovaskainen, maa- ja metsätalousministeriö
  • Lisäarvotuotteilla kasvua viennistä: export manager Heidi Romu, Raisio Group
  • Kysymyksiä ja keskustelua
  • Tilaisuuden päätössanat: Minna Asunmaa

Lisätietoja:

Minna Asunmaa, kehityspäällikkö, Ruokatieto, minna.asunmaa@ruokatieto.fi  040 410 5270

Kimmo Mäkilä, viestintäpäällikkö, PTT, kimmo.makila@ptt.fi  040 358 0222

Yleiskatsaus

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta voisimme tarjota kävijöille mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Verkkoselaimeen tallentuvat evästeet tunnistavat palaavat kävijät ja heidän kielensä. Lisäksi evästeet antavat meille tärkeää tietoa mm. siitä, mitkä sivut kiinnostavat kävijöitä.

Välttämättömät evästeet

Välttämättömien evästeiden tulisi aina olla käytössä, jotta voimme tallentaa toiveesi kielestä ja evästeiden asetuksista.

Kolmansien osapuolien evästeet

Tämä sivusto käyttää Google Analyticsia kerätäkseen tietoa sivuston käytöstä, kuten kävijöiden määrästä ja suosituimmista sivuista. Pitämällä tämän evästeen käytössä autat meitä parantamaan sivustoa.