- Tapahtumat
- Ruoka
Pellervon taloustutkimus PTT ja Ruokatieto Yhdistys ry järjestävät 4.9. Suomalaisen ruoan päivänä webinaarin, jossa pohditaan kotimaisen ruoan roolia muuttuvassa maailmassa. Miten ruoan kulutus kehittyy globaalisti, EU:ssa ja Suomessa – ja mitä se tarkoittaa suomalaisen ruoan näkökulmasta? Millaiset ovat kotimaisten toimijoiden mahdollisuudet sekä ruokaviennin näkymät?
Aika: to 4.9. klo 09.30 – 11.00
Paikka: webinaari Teams-alustalla (lähetämme sinulle linkin lähempänä tilaisuutta)
Ilmoittaudu tästä: https://link.webropol.com/ep/muuttuvaruoka25

Tilaisuuden ohjelma
- Tilaisuuden avaus: kehityspäällikkö Minna Asunmaa, Ruokatieto
- Ruoan kulutusnäkymät muuttuvassa maailmassa: tutkimusjohtaja Sari Forsman-Hugg, PTT
- Suomalaisen ruoantuotannon tulevaisuus – vientivetoista kasvua ja kotimarkkinoiden tukemaa menestystä: maatalousekonomisti Mauri Yli-Liipola, PTT
- Kansallinen ruokastrategia 2040 muuttuvaan maailmaan: erityisasiantuntija Elina Ovaskainen, maa- ja metsätalousministeriö
- Lisäarvotuotteilla kasvua viennistä: export manager Heidi Romu, Raisio Group
- Kysymyksiä ja keskustelua
- Tilaisuuden päätössanat: Minna Asunmaa
Lisätietoja:
Minna Asunmaa, kehityspäällikkö, Ruokatieto, minna.asunmaa@ruokatieto.fi 040 410 5270
Kimmo Mäkilä, viestintäpäällikkö, PTT, kimmo.makila@ptt.fi 040 358 0222