Uutiset

Uudistimme julkaisuarkistomme - tutkimuksia luettavissa nyt 1990-luvun puolelle asti

23.helmikuu 2018
Kimmo Mäkilä
KATSO KIRJOITTAJAN MUUT ARTIKKELIT»

 • PTT:n uusi julkaisupankki nyt avoinna

  Pellervon taloustutkimus uudisti julkaisuarkistonsa: julkaisupankista löytyvät nyt kaikki raporttimme, työpaperimme ja muut julkaisumme nykyhetkestä vähintään 1990-luvun loppupuolelle asti. Tätä vanhemmista töistä arkistosta löytyvät julkaisutiedot ja joistain myös abstraktit. Jos julkaisun kokotekstiä ei löydy digitaalisessa muodossa, voit kysyä sitä meiltä.

  Uuden julkaisupankin löydät täältä.

  Julkaisuarkistoon on alkuvuoden 2018 aikana tuotu sieltä aiemmin puuttuneita digitaalisia aineistoja, kuten vanhempien tutkimusten kokotekstejä pdf-muotoisina. Tällä hetkellä arkistossa ovat kokotekstinä ladattavissa kaikki PTT:n tekemät tutkimukset vuosilta 2018-1999. Myös tätä aiemmilta vuosilta on olemassa joitain yksittäisiä tutkimuksia kokotekstinä. Vanhemmista julkaisuista arkistosta löytyvät kuitenkin vähintään nimi- ja kirjoittajatiedot sekä paikoin myös abstraktit. Jos tarvitset tietoa näistä vanhemmista tutkimuksista, ota meihin yhteyttä.

  Olemme lisänneet uuteen arkistoon useita erilaisia aineistonhakutapoja. (ks kuva alla) Voit tehdä hakukentässä vapaatekstihakuja tutkimuksista, ja rajata julkaisuja julkaisusarjan mukaan. Lisäksi klikkaamalla tutkimuksen alta tekijän nimeä, saat näkyviin kaikki kyseisen kirjoittajan tutkimukset. Voit kokeilla hakuja myös nimien alla olevilla tägeillä.

  Jos havaitset puutteita tai kummallisuuksia julkaisupankissa, ota ihmeessä yhteyttä joko kotisivujemme palautelomakkeen kautta, sähköpostilla ptt@ptt.fi tai kimmo.makila@ptt.fi tai sitten Twitterin yksityisviestillä joko @PTTfi tai viestintäpäällikkömme @kimmomac

  Hyviä lukuhetkiä!