Uutiset

REKRY: Kesärekry käynnistyi, hae meille tutkimusharjoittelijaksi!

17.tammikuu 2022

 

Onko haaveissasi tutkijanura tai haluatko kartuttaa kokemustasi yhteiskunnallisesti merkittävässä työssä? Oletko kiinnostunut kansantalouden, metsä- ja ympäristötalouden, maatalouden tai elintarvikemarkkinoiden kysymyksistä? Innostutko ajankohtaisista aiheista, kuten ilmastokysymykset tai nuorten taloustaitojen vahvistaminen digiyhteiskunnassa? Teemme myös poikkitieteellistä tutkimusta ja yhteistyötä muiden tutkimusyhteisöjen kanssa.

Hae meille kesäharjoittelijaksi tutkimustehtäviin kesäksi 2022. Tarjoamme mielekkäitä tutkimustehtäviä maisterivaiheessa oleville opiskelijoille. Meille tärkeitä arvoja ovat yhteisöllisyys, uteliaisuus, luotettavuus ja rohkeus. Me PTT-läiset koemme, että meitä arvostetaan työssämme ja meillä on hyvä tekemisen meininki.

Meillä työskentelee tällä hetkellä useita aiempien vuosien kesäharjoittelijoita

PTT:llä työskentelee sekä alan kärkinimiä että työuransa alussa olevia tutkijoita ja ekonomisteja. Meillä pääset kartuttamaan osaamistasi osaavien ammattilaisten tukemana. PTT on mitä parhain paikka tutustua tutkimuksen tekemiseen ja tutkimusorganisaation toimintaan käytännössä. Kesätyöntekijänä olet tärkeä osa työyhteisöämme ja tarjoamme sinulle vastuuta ja kehitysmahdollisuuksia omien kykyjesi ja toiveidesi mukaan. Autamme myös mahdollisen opinnäytetyön aiheen löytämisessä.

Odotamme Sinulta

- maisteritason opintoja

- halukkuutta analyyttiseen työhön

- kiinnostusta taloustutkimuksen kysymyksiin ja markkinoiden seurantaan

- joustavuutta erilaisten työtehtävien tekemiseen

- uteliasta luonnetta ja hyviä yhteistyötaitoja

- hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

- kokemusta erilaisten ohjelmistojen (kuten Microsoft Office 365, tilastot) käytöstä.

Aikaisemmat kokemuksemme tutkimusharjoittelijoista ovat olleet erittäin positiivisia. Käy lukemassa edellisten kesäharjoittelijoiden ajatuksia työstä PTT:llä PTT uudistuu ajan hengessä – etätyöstä hybridityöskentelyyn - Pellervon taloustutkimus PTT

Kesäharjoittelun kesto on noin kolme kuukautta touko-kesäkuusta eteenpäin. Aloituksen ajankohta on sovittavissa tarkemmin. Hae tehtävää www.ptt.fi/rekry viimeistään 13.2.2022. Palkan lisäksi saat mm. lounas- ja virike-edun (palkka etuineen yhteensä n. 1850 euroa/kk).

Mikäli mielessäsi on kysymyksiä hakemuksen täyttämiseen liittyen, voit olla yhteydessä rekry@ptt.fi. Järjestämme hakijoille yhteisen kesäharjoittelutilaisuuden etänä, jossa tutkijamme esittäytyvät ja vastaavat kysymyksiin tutkimustyöstä ja -hankkeista (to 10.2.2022 klo 10–11, ilmoittaudu mukaan rekry@ptt.fi). Parhaiten voit tutustua toimintaamme ja tutkimuksiimme kotisivuillamme www.ptt.fi tai Twitterissä @PTTfi.  

 

Pellervon taloustutkimus PTT ry tuottaa kansantalouteen, maa- ja elintarviketalouteen, metsä- ja ympäristötalouteen sekä toimiala- ja liiketalouteen liittyvää luotettavaa tutkimustietoa ja asiantuntijapalveluita. Pääteemojamme ovat globalisaatio, alueiden kehitys, asuminen, hyvinvointi, metsä ja ruoka.

Edistämme yhteiskuntaa, eri toimintasektoreita ja organisaatioita kehittävää päätöksentekoa ja keskustelua. Visionamme on uudistuva Suomi, jossa päätöksenteko perustuu luotettavalle tutkimustiedolle. Haluamme olla avainteemojemme vaikuttavin tutkimuslaitos ja alamme paras työnantaja. Olemme ennakkoluulottomasti mukana ratkaisemassa yhteiskunnallisia haasteita.