Uutiset

Haemme tutkimusharjoittelijoita avustaviin tutkimustehtäviin kesäksi 2019!

22.tammikuu 2019

Pellervon taloustutkimus PTT ry tuottaa kansantalouteen, maa- ja elintarviketalouteen, metsä- ja ympäristötalouteen sekä toimiala- ja liiketalouteen liittyvää luotettavaa tutkimustietoa ja asian-tuntijapalveluita. Pääteemojamme ovat globalisaatio, alueiden kehitys, asuminen, hyvinvointi, metsä ja ruoka.

Edistämme yhteiskuntaa, eri toimintasektoreita ja organisaatioita kehittävää päätöksentekoa ja keskustelua. Visionamme on uudistuva Suomi, jossa päätöksenteko perustuu luotettavalle tutkimustiedolle. Haluamme olla avainteemojemme vaikuttavin tutkimuslaitos ja alamme paras työnantaja. Olemme jatkuvasti kiinnostuneita sidosryhmien tiedontarpeista, tartumme ennakkoluulottomasti haastaviinkin ongelmiin, ja puhallamme yhteen hiileen.

Nyt etsimme

 

TUTKIMUSHARJOITTELIJOITA AVUSTAVIIN TUTKIMUSTEHTÄVIIN KESÄKSI 2019.

Tarjoamme vuosittain tutkimusaiheistamme kiinnostuneille korkeakouluopiskelijoille mahdollisuuden kehittää osaamistaan ja kartuttaa arvokasta työkokemusta tutkimustyöstä. Tarjolla on monipuolisia ja mielenkiintoisia avustavia tutkimustehtäviä opintojen eri vaiheessa oleville opiskelijoille (esim. VTK, KTK tai MMK). PTT on mitä parhain paikka tutustua tutkimuksen tekemiseen ja tutkimusorganisaation toimintaan käytännössä. Autamme myös mahdollisen opinnäytetyön aiheen löytämisessä.

Kesätyöntekijänä olet tärkeä osa työyhteisöämme ja tarjoamme sinulle vastuuta ja kehitysmahdollisuuksia omien kykyjesi ja toiveidesi mukaan. Aikaisemmat kokemuksemme tutkimusharjoittelijoiden kanssa ovat olleet erittäin positiivisia. Henkilöstömme koostuu vastavalmistuneista tutkijoista pitkän kokemuksen kärkiasiantuntijoihin, joista moni on aloittanut meillä tutkimusharjoittelijana. Odotamme sinulta positiivista ja uteliasta asennetta. Toivomme erityisesti, että tutkimusharjoittelijamme esittäisivät rohkeasti ideoitaan ja näkemystään toimintamme kehittämiseen.

Kesäharjoittelun kesto on noin 3 kuukautta toukokuusta eteenpäin. Aloituksen ajankohta on sovittavissa tarkemmin. Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen pyydetään ystävällisesti toimittamaan 28.2.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry@ptt.fi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, eli kannattaa toimia nopeasti.

Palkka: 1600€/kk + lounasetu.

Mikäli mielessäsi on kysymyksiä, voit lähettää ne osoitteeseen rekry@ptt.fi, tai ottaa suoraan yhteyttä Sinulle mieluisan tutkimusryhmän tutkimusjohtajaan. Yhteystiedot löydät nettisivuiltamme www.ptt.fi/henkilosto. Voit myös tutustua meneillään olevaan tutkimustyöhömme kotisivuillamme www.ptt.fi tai Twitterissä @PTTfi.

 

PTT on osa Vastuullinen kesäduuni -kampanjaa.

Tietosuojaseloste