Uutiset

podcast

Podcast: Metsätalous ja metsäluonto: Mahdoton pariko?
elokuu 2,2018

Podcast-sarjamme "Saako Suomen metsiä käyttää" kolmosjaksossa katsotaan, miten sopivat yhteen metsien talouskäyttö, sen lisääminen sekä luonnonsuojelu. PTT:n metsäekonomistien vieraana on WWF:n metsäasiantuntija Panu Kunttu.

Podcast: Jakautuuko suomalaisten metsäsuhde kahtia?
heinäkuu 18,2018

Säilyykö suomalaisten metsäsuhde, kun maamme kaupungistuu - ja voidaanko samaan metsään sovittaa virkistys- ja talouskäyttö? Podcast-sarjamme jaksossa näistä aiheista keskustelevat Metsähallituksen kestävän kehityksen päällikkö Antti Otsamo, sekä PTT:stä metsäekonomisti Maurizio Sajeva ja tutkimusjohtaja Paula Horne. Lue lisää ja kuuntele koko jakso täältä!

Podcast: Tuhansien järvien ja satojentuhansien metsätilojen maa
heinäkuu 11,2018

PTT:n uudessa podcast-sarjassa "Saako Suomen metsiä käyttää?" haetaan yhteisymmärrystä kuumana käyvään metsäkeskusteluun. Yhtenä asiantuntijavieraana sarjassa on MTK:n metsäjohtaja Juha Hakkarainen, joka toivoo lisää pohdintaa metsänomistajien tavoitteista. Lue lisää aiheesta ja kuuntele jaksot täältä!

Pois poteroista! - PTT:n podcast-sarja rakentaa yhteisymmärrystä Suomen metsien käyttämisestä
kesäkuu 25,2018

Viisiosaisessa "Saako Suomen metsiä käyttää?" -sarjassa ekonomistimme keskustelevat metsien käyttötavoista eri intressiryhmien edustajien kanssa. Studiossa vierailee mm. maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä. Sarjan kaikki jaksot julkaistaan 12. heinäkuuta!

Miksi talousennuste on kuin scifiä? Onko GMO vaaraksi? Miksi kuluttaja on kunkku myös maataloudessa? – kuuntele Pettu-podcast!
kesäkuu 16,2017

PTT:n kuusiosainen podcast-sarja käy läpi tukun ajankohtaisia ruoka-aiheita - tieteen pohjalta ja vastakkainasetteluja välttäen.