Uutiset

Tule mukaan seminaariin: Oikeudenmukainen vihreä siirtymä – polut vähäpäästöiseen liikkumiseen
maaliskuu 28,2022

Tapahtuma: Ilmastonmuutoksessa on tullut ratkaisujen aika. Liikenteen päästövähennykset ovat tärkeitä hiilineutraaliustavoitteiden saavuttamiseksi, mutta miten löydämme polut vähäpäästöiseen liikkumiseen – oikeudenmukaisesti?

PTT:n talousennuste: Sota pysäyttää talouskasvun, kiihdyttää inflaatiota ja nakertaa työllisyyttä
maaliskuu 22,2022

Suomen talouden elpymisvire pysähtyy sotaan Ukrainassa, arvioi Pellervon taloustutkimus PTT:n ennuste. Sota haittaa ulkomaankauppaa, nostaa hintoja ja myllertää globaalin talouden rakenteita. Tässä tilanteessa Suomen talous kasvaa tänä vuonna vain 0,5 prosenttia ja ensi vuonna noin prosentin.

Sota myllää markkinat metsissä
maaliskuu 21,2022

Venäjän aloittaman sodan vaikutukset näkyvät metsäteollisuuden tuotteiden markkinoilla monin tavoin. Lyhyellä tähtäimellä suomalaisten metsäteollisuustuotteiden kysyntä näyttää vahvalta, mutta tulevaisuuteen liittyy paljon epävarmuuksia.

Kevään ennusteet perehtyvät erityisesti Ukrainan kriisin vaikutuksiin - ilmoittaudu mukaan täällä
maaliskuu 16,2022

Keväällä kansantalouden, maa- ja elintarviketalouden ja metsäalan ennusteet julkaistaan webinaareissa.

PTT:n maa- ja elintarviketalouden ennusteen julkistus 29.3. – mitä vaikutuksia on sodalla Ukrainassa?
maaliskuu 16,2022

Pellervon taloustutkimus PTT julkistaa maa- ja elintarviketalouden ennusteensa webinaarissa 29.3. kello 10.00. Ennusteessa arvioidaan muun muassa sitä, miten Ukrainan tilanne vaikuttaa maatalouden näkymiin, elintarvikemarkkinoihin ja ruuan hintaan. Ilmoittaudu mukaan täällä!