Uutiset

Kimmo Mäkilä

Uutta tietoa vuokra-asuntosijoitusalasta: Mikä on sen kannattavuus? Entä miten hillitä asumiskustannusten nousua?
maaliskuu 21,2018

Torstaina 22.3. julkistetaan PTT:n, Aalto-yliopiston ja 4FRONTin tutkimus "Vuokra-asuntosijoitusalan kannattavuus, kilpailutilanne ja kehittämistarpeet". Tutkimus kertoo mm. mitkä ovat asuntosijoitusyhtiöiden tuotot ja mikä on tuetun asuntokannan syrjäyttämisvaikutus.

Kevään ennustekausi käynnistyy - PTT:n ennusteet lähtevät maakuntiin!
maaliskuu 1,2018

Pellervon taloustutkimuksen kansantalouden ennuste julkistetaan 13. maaliskuuta. Tämän kevään ennustekauden uutuutena on ennusteinfojen jalkauttaminen maakuntiin: maa- ja elintarviketalouden ennuste julkistetaan Seinäjoella!

Uudistimme julkaisuarkistomme - tutkimuksia luettavissa nyt 1990-luvun puolelle asti
helmikuu 23,2018

PTT:n julkaisupankista löydät raportit, työpaperit ja julkaisut kokotekstinä nykyhetkestä 1990-luvun loppuvuosiin asti. Vanhempia töitä voit kysyä meiltä!

Tiedote: Suomalaiset ovat arvoiltaan yhtenäinen kansa – vaikka emme sitä hoksaakaan
helmikuu 1,2018

PTT:n tutkimuksessa selvitettiin suomalaisten arvoja ja sosiaalisen pääoman eroja alueellisesti. "Ihmiset eivät välttämättä tiedosta arvojensa samankaltaisuutta tai sitten ihmisestä välittyvät arvot eivät aina kerro heidän perusarvoistaan”, sanoo maatalousekonomisti Suvi Rinta-Kiikka.

Tiedote: HOK-Elanto liittyi Pellervon taloustutkimus PTT:n jäseneksi
tammikuu 19,2018

S-ryhmän suurimman alueosuuskaupan jäsenyys vahvistaa PTT:n resursseja sekä asemaa. Jatkossa PTT:n jäsenistönä on koko ruokaketju tuottajista kuluttajiin.