Toimitusjohtajalta
Iiro Jussila 11.01.2017

Ennustetyö luo arvoa monille sidosryhmille

Talousennusteet palvelevat päättäjiä, yrityksiä, mediaa, kansalaisia - myös itse ekonomisteja. PTT jatkaa ennustetoimintansa kehittämistä ja vahvistamista.

Lue tästä!

TWITTER

PTT

Ennustepäällikkömme @jhuovari tiivistää ennustetiedotteessa asian näin: https://t.co/qxH1vv3Wmq

PTT

Ennusteemme kasvuluvut hyviä mutta aineettomat investoinnit huolena. Niiden taso suhteessa bkt:hen laskenut selvästi finanssikriisin jälkeen https://t.co/3gUu7HYsfN

PTT

RT @LauriVuori: Inflaatio kiihtyy loppuvuoden aikana. Merkittävin muutos ruuan hinnan kääntyminen nousuun. #inflaatio #ruoka https://t.co/X…

KANSANTALOUDEN TUTKIMUSRYHMÄ

RYHMÄN ESITTELY

Kansantaloudellinen tutkimus kohdistuu etupäässä asunto- ja työmarkkinoihin sekä aluetalouteen ja valikoituihin julkisen talouden kysymyksiin.

Kansantalous 2017 syksy

Tuorein ennuste 26.09.2017

MAA -JA ELINTARVIKETALOUDEN TUTKIMUSRYHMÄ

RYHMÄN ESITTELY

Maa- ja elintarviketalouden tutkimus tarkastelee lähinnä ruokamarkkinoita, maatalouspolitiikkaa ja elintarvikeketjua koskevia kysymyksiä.

Maa- ja elintarviketalous 2017 syksy

Tuorein ennuste 26.09.2017

METSÄALAN TUTKIMUSRYHMÄ

RYHMÄN ESITTELY

Metsäalan tutkimus painottuu puumarkkinoihin, yksityismetsätalouteen, ekosysteemipalveluihin ja metsäteollisuustuotteiden markkinoihin.

Metsäsektori 2017 - kevät

Tuorein ennuste 11.04.2017

LIIKETALOUDEN TUTKIMUSRYHMÄ

Ryhmän esittely

Tutkimustietoa eri yhtiömuotoisten yritysten ja organisaatioiden päätöksentekoon ja toiminnan ohjaamiseen. Tutkimusalueitamme ovat yrittäjyys ja omistajuus, liiketoimintamallit ja johtaminen sekä arvoketjut ja yhteistyö.