Uutiset

Kiinnostaako kesätyö tutkimuksen parissa?

9.huhtikuu 2018

 • Pellervon taloustutkimus PTT tekee soveltavaa tutkimusta kansantalouden, maa- ja elintarviketalouden, metsä- ja ympäristötalouden sekä liiketalouden aloilla ja laatii talousennusteita.

  Haemme noin 20 tutkijan yhteisöömme hyvien liikenneyhteyksien päähän, juuri remontoituihin tiloihimme Helsingin keskustaan

  KESÄHARJOITTELIJOITA AVUSTAVIIN TUTKIMUSTEHTÄVIIN.

  Tarjoamme vuosittain muutamille tutkimusaiheistamme kiinnostuneille korkeakouluopiskelijoille mahdollisuuden kehittää osaamistaan ja kartuttaa arvokasta työkokemusta tutkimustyössä. Tarjolla on monipuolisia ja mielenkiintoisia avustavia tutkimustehtäviä opintojen eri vaiheissa oleville opiskelijoille (esim. VTK, KTK tai MMK). PTT on mitä parhain paikka tutustua tutkimuksen tekemiseen ja tutkimusorganisaation toimintaan käytännössä. Autamme myös mahdollisen opinnäytetyön aiheen löytämisessä.

  Kesätyöntekijänä olet tärkeä osa työyhteisöämme ja tarjoamme sinulle vastuuta sekä kehitysmahdollisuuksia omien kykyjesi ja toiveidesi mukaan. Positiivisena ja ulospäinsuuntautuneena ihmisenä sovellut varmasti hyvin nuorekkaaseen joukkoomme.

  Kesäharjoittelun kesto on kolme kuukautta ja se täytetään 28.5. tai sopimuksen mukaan. Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen pyydetään ystävällisesti toimittamaan 22.4.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry@ptt.fi. Harjoittelu on palkallinen. Yliopiston myöntämä harjoittelutuki on toivottavaa muttei välttämätöntä. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä eli kannattaa toimia nopeasti.

  Mikäli mielessäsi on kysymyksiä, voit lähettää ne osoitteeseen rekry@ptt.fi tai ottaa suoraan yhteyttä Sinulle mieluisan tutkimusryhmän tutkimusjohtajaan. Yhteystiedot löydät nettisivuiltamme.

  Rekrytoinnin tietosuojaseloste täällä.

  ________________________                           

  Pellervon taloustutkimus PTT on vuonna 1979 perustettu rekisteröity yhdistys. PTT:llä tutkimusryhmiä on neljä: kansantalouden tutkimusryhmä, toimiala- ja liiketalouden tutkimusryhmä, maa- ja elintarviketalouden tutkimusryhmä sekä metsä- ja ympäristötalouden tutkimusryhmä. Tutkimus- ja asiantuntijateemojamme ovat globalisaatio ja alueiden kehitys, hyvinvointi, asuminen, metsä ja ruoka. Sillanrakentajana PTT julkaisee myös tieteellisissä aikakauskirjoissa ja tarjoaa tietoa jalkauttavia palveluita.